Fotowedstrijd

Doe mee en stuur jouw mooiste foto van
de Bovenlanden Aalsmeer in

sBA golven lichtblauw

Oproep fotowedstrijd

Doe mee aan de fotowedstrijd van Stichting De Bovenlanden Aalsmeer!

De zon schijnt en alles groeit, bloeit, zwemt en vliegt in het prachtige natuurgebied van Aalsmeer: De Bovenlanden.

Stichting De Bovenlanden Aalsmeer organiseert deze lente en zomer een fantastische fotowedstrijd voor jong en oud. Dit is jouw kans om je fotografietalent te laten zien en kans te maken op prachtige prijzen!

Of je nu een ervaren fotograaf bent of gewoon graag foto’s maakt, deze wedstrijd is voor iedereen. Dus pak je camera of smartphone en leg de mooiste Bovenlanden Aalsmeer momenten vast.

Wat kun je winnen?

Expositie:

De 10 beste foto’s worden geëxposeerd in fotowinkel Foto De Boer, een geweldige kans om jouw werk aan het publiek te laten zien.

Inlijsting:

De beste 10 foto’s krijgen hun foto afgedrukt en prachtig ingelijst, zodat ze een blijvende herinnering hebben aan hun deelname.

De Finale:

Tijdens de Kunstroute Aalsmeer is er een speciale finale expositie. Hier zal het uiteindelijk publiek de beste Bovenlanden foto van 2024 kiezen.

Hoofdprijs:

Foto de Boer maakt een bijzondere Fine line print en professionele inlijsting van jouw foto.

Hoe doe je mee?

Maak je mooiste foto: Laat je creativiteit de vrije loop, bewonder de Bovenlanden en maak een foto.

Stuur je foto in: Stuur je inzending vóór 28 augustus 10:00 uur in via het formulier.

Vermeld je gegevens: Voeg je naam, leeftijd en contactgegevens toe bij je inzending.

Een deskundige jury zal alle inzendingen zorgvuldig beoordelen en de 10 beste foto’s selecteren. We kijken uit naar creativiteit, originaliteit en technische vaardigheden. De winnaars worden uitgenodigd voor een feestelijke finale tijdens de Kunstroute van Aalsmeer. Kom langs, geniet van de kunstwerken en ontmoet andere fotografieliefhebbers!

Grijp deze kans!

Laat je talent zien en maak kans op fantastische prijzen. Wie weet hangt jouw foto straks bij Foto de Boer en de Kunstroute expositie. We kunnen niet wachten om alle prachtige inzendingen te zien.

Kijk hier naar de algemene voorwaarden. Deelname is gratis.

Voorwaarden fotowedstrijd Stichting De Bovenlanden Aalsmeer- zomer 2024

Looptijd wedstrijd

 • De Fotowedstrijd start in 1 juni 2024. Alle inzendingen moeten uiterlijk 20 augustus 10 uur ingezonden en ontvangen zijn. Je foto mag niet ouder zijn dan 3 jaar en gemaakt zijn in Aalsmeer.
 • De deelnemer dient de maker van de foto te zijn. Indien met de ingezonden foto op welke manier dan ook inbreuk wordt gemaakt op auteursrechten, portretrechten of andersoortige rechten van derden, dan is de deelnemer daarvoor geheel zelf verantwoordelijk.
 • Per deelnemer mag je maximaal 3 foto’s inzenden.
 • De juryleden zijn uitgesloten van deelname.

Belangrijke data

 • Je kunt je foto’s inzenden voor de Stichting de Bovenlanden fotowedstrijd van 1 juni tot 28 augustus 2024.
 • De exposities zullen plaatsvinden bij Foto De Boer in de Zijdstraat vanaf 5 september tot en met  19 september.
 • De finale-expositie is te bewonderen tijdens de kunstroute van Aalsmeer op 21 en 22 september.
 • 22 september is de grote finale en zal de winnaar bekend worden gemaakt van de fotowedstrijd van Stichting de Bovenlanden 2024.
 • De wedstrijd staat open voor iedereen, amateurfotografen, professionele fotografen en huis-, tuin- en keukenfotografen.
 • De foto mag digitaal bewerkt zijn.
 • De foto moet minimaal 2Mb groot zijn en minimaal 1920 pixels aan de langste zijde van de foto,  in verband met het maken van een eventuele afdruk.
 • Als personen herkenbaar op de foto’s staan, moeten die schriftelijk toestemming hebben gegeven dat de foto gebruikt kan worden voor publicatie voor deze fotowedstrijd. De deelnemer aan de wedstrijd is daarvoor geheel zelf verantwoordelijk.
 • Stichting de Bovenlanden Aalsmeer is gerechtigd om inzendingen te weigeren die niet aan de voorwaarden voldoen, maar is niet verplicht om een weigering te onderbouwen.
 • Om mee te doen aan de wedstrijd worden persoonlijke gegevens ingevuld. Gegevens van deelnemers worden uitsluitend gebruikt om met de winnaars contact te kunnen opnemen.
 • Inzending van foto’s voor deze wedstrijd houdt automatisch acceptatie van deze wedstrijdvoorwaarden in.
 • Door deelname aan de fotowedstrijd ontstaat geen aanspraak op Stichting de Bovenlanden Aalsmeer (financieel of anderszins), anders dan in deze wedstrijdvoorwaarden bepaald.
 • Inzendingen kunnen onder meer geweigerd worden, indien de foto naar het oordeel van Stichting de Bovenlanden Aalsmeer in strijd is met de privacy van derden onevenredig aantast, de foto duidelijke en/of schade aan de natuur heeft toegebracht.
 • Het maakt niet uit met wat voor camera/ mobiel/ camera obscura je de foto maakt, het gaat om het beeld en de creativiteit.
 • De foto’s mogen in kleur zijn of zwart/wit.
 • De winnaars krijgen persoonlijk bericht.
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Jurering

Er worden tien inzendingen gekozen door de jury. Deze tien foto’s zijn tijdens de feestweek te zien in de etalage van Foto De Boer in Aalsmeer op de Zijdstraat.

 • Het publiek mag stemmen op één van de laatste tien foto’s.  De jury zal de stemmen tellen.
 • Tijdens de Kunstroute Aalsmeer is er een finale-expositie en wordt bekend gemaakt welke inzending als uiteindelijke winnaar is verkozen.
 • De tien geselecteerde inzendingen krijgen tijdens de finale-expositie op de Kunstroute te horen wie de winnaar is en krijgen per e-mail bericht van de uitslag.
 • Beslissingen van de jury zijn bindend.
 • De organisator behoudt zich het recht voor om de geldigheid en de originaliteit van elke deelname en deelnemer te controleren en deze te diskwalificeren wanneer deze niet in overeenstemming zijn met deze voorwaarden.

Gebruik van het fotomateriaal

Door inzending geeft de deelnemer Stichting de Bovenlanden Aalsmeer het niet-exclusieve en onbeperkte recht om het fotomateriaal geheel of gedeeltelijk te gebruiken en/of publiceren in haar uitgaven, zowel online als in print. Van dergelijk gebruik zal de deelnemer niet altijd vooraf op de hoogte worden gesteld.

Het staat deelnemers te allen tijde vrij om het fotomateriaal ook zelf te blijven gebruiken.

Klachten

Eventuele klachten en bezwaren in verband met de fotowedstrijd kunnen aan Stichting de Bovenlanden Aalsmeer kenbaar worden gemaakt door middel van het sturen van een e-mail aan foto@bovenlandenaalsmeer.nl

Deelname fotowedstrijd

Kies je bestandGeen bestanden geslecteerdGeaccepteerde bestanden: jpg, jpeg, jpe, gif, heic. Max. bestandsgrootte: 15 MB

Ik ben op de hoogte van de deelnamevoorwaarden

AVG