Eenmalig doneren

Help mee en steun de Bovenlanden Aalsmeer met een eenmalige donatie.

sBA golven lichtblauw

Help mee en doe een eenmalige donatie

Een eenmalige donatie helpt ons enorm. Elke euro telt en draagt direct bij aan het behoud van dit mooie natuurgebied. Door een eenmalige gift te doen, speel jij een belangrijke rol in het beschermen van de natuur die we allemaal zo waarderen. Jouw donatie gaat rechtstreeks naar projecten die gericht zijn op het behoud en onderhoud van de Bovenlanden.

De acceptgiro bestaat niet meer. Maar je bent nog steeds nodig! Liever niet digitaal betalen of via QR-codes? Je kan jouw donatie ook overmaken naar NL34RABO0300150423 t.n.v. Stichting de Bovenlanden Aalsmeer onder vermelding van donatie. Bedankt voor je steun!

Waarom jouw hulp nodig is

Onze prachtige natuurgebieden zijn kwetsbaar en hebben constante zorg en bescherming nodig. Door een eenmalige donatie te doen, help je direct bij het behoud van dit waardevolle gebied. Het behoud van de Bovenlanden is een gezamenlijke inspanning en jouw bijdrage, hoe klein ook, maakt een groot verschil. Jouw steun stelt ons in staat om de noodzakelijke werkzaamheden uit te voeren en om projecten te realiseren die anders niet mogelijk zouden zijn.

Jouw bijdrage maakt een groot verschil.

Help ons beschermen: Moedig vrienden, familie en collega’s aan om een donatie te doen of donateur te worden. Samen kunnen we nog meer bereiken.

Samen behouden we de Bovenlanden

Een eenmalige donatie doen

Dankzij jouw donatie zijn wij weer in staat om de Bovenlanden Aalsmeer te beschermen, te behouden en te bewonderen.

Onderaan het formulier heb je ook de mogelijkheid om je te abonneren op onze digitale nieuwsbrief. Hiermee kunnen wij je op de hoogte houden over onze werkzaamheden.

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief
bedrag € -
sBA golven wit
bovenlanden aalsmeer - word donateur
bovenlanden aalsmeer - flora en fauna - ijsvogel - erik de rijk
bovenlanden aalsmeer - word vrijwilliger
bovenlanden aalsmeer - projecten - projectbord