Word donateur

Word donateur voor €37,50 per jaar
en ontvang een leuk welkomstcadeau

sBA golven lichtblauw

Word donateur van stichting de Bovenlanden Aalsmeer en maak het verschil

We koesteren het landschap en we koesteren onze donateurs. Word een vaste donateur van Stichting De Bovenlanden Aalsmeer en geniet van onze welkomstactie. Samen kunnen we de schoonheid van de Bovenlanden behouden en ervoor zorgen dat de Bovenlanden van Aalsmeer natuurlijk blijven.

Waarom donateurs nodig zijn

De Bovenlanden Aalsmeer is een plek waar we trots op zijn en die we willen doorgeven aan de volgende generaties. Door donateur te worden, help je ons om dit prachtige natuurgebied te behouden en te beschermen. Jouw structurele steun is van onschatbare waarde voor ons werk en voor de toekomst van de Bovenlanden

Als vaste donateur speel je een cruciale rol in het behoud van dit unieke natuurgebied. Jouw structurele bijdrage zorgt ervoor dat wij continu kunnen werken aan natuurbeheer, onderhoud en het opzetten van educatieve programma’s en natuurbeschermingsprojecten.

Wat ontvang jij als je donateur van de Bovenlanden Aalsmeer wordt

Als dank voor jouw steun, ontvang je als nieuwe vaste donateur een aantal exclusieve voordelen:

  • Welkomstactie
    Een speciaal welkomstpakket als blijk van waardering voor jouw bijdrage. Dit is welkomstpakket bestaat uit de speciale limited Stichting de Bovenlanden Aalsmeervlag en een uitnodiging voor de donateursavond in augustus inclusief rondvaart en koffie.
  • Nieuwsbulletin
    Regelmatige updates over onze projecten en activiteiten, zodat je kunt zien wat jouw donatie mogelijk maakt.
  • Evenementen
    Uitnodigingen voor speciale evenementen en rondleidingen in de Bovenlanden.

Donateur worden!

Wanneer je onderstaand formulier invult dan word je voor minimaal 1 jaar donateur van stichting de Bovenlanden Aalsmeer tot wederopzegging van jouw zijde tot 1 maand voor ingang van de nieuwe periode. Als welkomstgeschenk ontvang je het limited Bovenlandenbootvlaggetje en 3x per jaar het Bovenlanden Bulletin.

De eerste betaling doe je zelf, daarna zal stichting de Bovenlanden Aalsmeer jaarlijks het donateursbedrag incasseren via een automatische incasso, tot wederopzegging.

Wij zijn in ieder geval enorm blij met jouw steun aan de Bovenlanden Aalsmeer.

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Word donateur van stichting de Bovenlanden Aalsmeer