Word vrijwilliger

Help mee en word vrijwilliger, zo steun je ook de Bovenlanden Aalsmeer

sBA golven lichtblauw

Word vrijwilliger en help mee

Doe iets terug voor de natuur in Aalsmeer. Word vrijwilliger. Vrijwilligers geven een deel van hun expertise, spierballen, vrije tijd of kennis en kunde aan Stichting de Bovenlanden Aalsmeer. De natuur heeft zelf geen stem dus alle hulp is welkom. Wil je ook meehelpen beschermen? Bekijk de hieronder wat bij je past! Of stuur een open sollicitatie naar secretariaat@bovenlandenaalsmeer.nl

Onze vacatures:

Bovenlanden vacatures

De handen uit de mouwen:

BOSWACHTER HELPERS – 5 KEER PER JAAR

Wat vragen we?
We werken samen met Landschap Noord-Holland. Samen doen we ons best om de Bovenlanden netjes te houden. Daar hebben we zeker vrijwilligers voor nodig. Zo doe je iets terug voor de natuur en zie je gelijk het verschil.

Wat bieden we?
Je gaat aan de slag en helpt ons de natuur te beschermen en te behouden. Zin om in de vrije natuur te helpen met boompjes te trekken, bramen knippen en houtig opschot te zagen? Met Jocelyn de Kwant, Senior boswachter van Landschap Noord-Holland ga je aan de slag. Ook een keer proberen of dit wat voor je is? Je kunt je aanmelden door te mailen naar: j.dekwant@landschapnoordholland.nl. Ze organiseert dit vijf keer per jaar (periode najaar tot winter) en elke keer is het onvergetelijk goed en belangrijk.

Landschap Noord-Holland - Partner van stichting Bovenlanden Aalsmeer
bovenlanden aalsmeer - Vrijwilligerswerk - PR Team

PR TEAM – 4 UUR PER WEEK

Wat vragen we?
Een communicatief sterke vrijwilliger die de Bovenlanden activiteiten goed in de spotlights kan zetten, door inzet van diverse communicatiekanalen (o.a. social media, podcasts en (pers)berichten). Je zorgt je samen met andere vrijwilligers voor regionale publiciteit. Hou je van verhalen vertellen? Campagnes bedenken of misschien wel fotograferen? Talent is welkom.

Wat bieden we?
We bieden je een leuke vrijwilligersjob, volop uitdaging en afwisseling, waarbij je samen met een team van betrokken en enthousiaste mensen, je inzet voor Natuurbehoud. Bijvoorbeeld door presentaties op basisscholen, meedoen met evenementen in de regio en organiseren van activiteiten voor jong en oud.

Meld je aan!
Lijkt het jou leuk om mee te denken over de communicatie van Stichting de Bovenlanden Aalsmeer? Wacht dan niet langer en meld je meteen aan via anna@bovenlandenaalsmeer.nl

EDUCATIE & COMMUNICATIE TEAM – 4 UUR PER WEEK

Wat vragen we?
Een communicatief sterke vrijwilliger die helpt met educatie en informatie (intern en extern). Je activiteiten passen bij je talent. Bijvoorbeeld samen met andere vrijwilligers educatieve programma’s ontwikkelen, presentaties houden op scholen, gidsen op onze eigen Bovenlanden boot, ons kwartaal bulletin vullen. Alles kan want we gaan een jubileumjaar tegemoet met heel veel leuke programma’s en activiteiten en evenementen. Alle hens aan dek dus! Doe je mee?

Wat bieden we?
We bieden je een leuke vrijwilligersjob, volop uitdaging en afwisseling. Samen met een team van betrokken en enthousiaste mensen vrijwilligers hoop je door je vrijwilligerswerk de natuur van de Bovenlanden door te geven aan de volgende generaties. Je krijgt ondersteuning van de communicatiecommissie.

Meld je aan!
Lijkt het jou leuk om mee te denken over de interne en externe communicatie van Stichting de Bovenlanden Aalsmeer? Wacht dan niet langer en meld je meteen aan via anna@bovenlandenaalsmeer.nl

bovenlanden aalsmeer - Vrijwilligerswerk - Educatie en Communicatie Team
bovenlanden aalsmeer - Vrijwilligerswerk - Denktank

DE BOVENLANDEN DENKTANK – 2 KEER PER JAAR

Wat vragen we?
De natuur heeft het niet makkelijk. Goede innovatieve denkers en doeners zijn nodig om het verschil te maken. De Bovenlanden Aalsmeer organiseert twee keer per jaar een denktank voor betrokken beschermers. Onbevangen en met frisse energie denken we na over de toekomst, fondsenwerving, natuurbeheer en ledenwerving. Luisteren, analyseren en creëren. Zo komen we tot oplossingen waar we met z’n allen onmiddellijk mee aan de slag kunnen gaan.

Wat bieden we?
We bieden je inspirerende themabijeenkomsten, volop uitdaging en afwisseling inclusief de kick dat het niet bij praten blijft. We gaan met de sterkste plannen gelijk samen aan de slag om de Bovenlanden van Aalsmeer te behouden, beschermen en bewonderen. Meld je aan! De DENKTANK avonden zijn altijd in de winter en de lente. Wacht dan niet langer en meld je meteen aan via anna@bovenlandenaalsmeer.nl

Over onze vrijwilligers

We zijn zo trots op onze vrijwilligers! De Stichting Bovenlanden Aalsmeer bestaat dertig jaar dankzij onze actieve vrijwilligers: De bouwers van schuilhutten, onze schippers, de landmeters, de belangenbehartigers, onze bestuurders en de Bovenlanden-experts. Zonder vrijwilligers zou het gebied van de Bovenlanden Aalsmeer er heel anders uitzien. Wij geloven in behouden, beschermen en bewonderen.

sBA golven wit
bovenlanden aalsmeer - word donateur
bovenlanden aalsmeer - flora en fauna - ijsvogel - erik de rijk
bovenlanden aalsmeer - word vrijwilliger
bovenlanden aalsmeer - projecten - projectbord